Pomeranian - Massor med Pomeranian

Pomeranian i Värends Nöbbele

Pomeranian i Värends Nöbbele När det inte finns så många kennlar som föder upp hundar (endast 2) i Värends Nöbbele är det mycket liten chans att någon avlar fram små söta Pomeranian och därför kan ni behöva kontanta någon kennel utanför Värends Nöbbele från någon annan ort i Kronobergs län. Pris, färg och storlek på Pomeranian kan variera så det kan vara en fördel att ta kontakt med någon som erbjuder Pomeranian på en mindre ort.

Fler hunduppfödare finns i närheten av Värends Nöbbele och det kan vara kul att titta på andra hundraser än just Pomeranian även om detta är världens mest fantastiska hund.

Du kan hitta alla aktuella hunduppfödare som håller på med Pomeranian via Svenska Pomeranianklubben. De bästa hunduppfödarna finns listade här.


På denna sida om Pomeranian och Dvärgspets kan den bästa kennlarna i Värends Nöbbele som har tillgängliga valpar annonsera för att hitta bra och seriösa hundägare. Sidan om hundrasen Pomeranian kommer inom kort kompletteras med fler kennlar som föder upp Pomeranian.


Meny - Pomeranian
Till förstasidan på www.pomeranian.nu Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Företag Nyheter